Förmånscykel i Göteborg

Fler och fler företag intresserar sig för förmånscykeln och det är inte konstigt; förmånen är eftertraktad bland anställda och det blir såklart en bonus för arbetsgivaren om man cyklar till jobbet istället för att ta bilen. Med en förmånscykel kan den anställda spara upp till 45% vid ett cykelköp och för dig som arbetsgivare är det 100% kostnadsneutralt. Som anställd finansierar du din personalcykel via ett bruttolöneavdrag. Då kostnaden dras innan skatt blir priset mycket lägre än ett direkt köp i butik.

Cykelförmån Göteborgs Stad

Vi är även officiell leverantör av personalcyklar till Göteborgs Stad där alla anställda inom Göteborgs Stad kan komma till oss och köpa cykel som en personalförmån. Kontakta oss eller din chef inom Göteborgs Stad så berättar vi mer om hur det funkar med cykelförmån.

Samarbetspartners

När det gäller förmånscykel samarbetar vi både med BusinessBike Sweden och Förmånscyklar och tjänstecyklar från Bikelease och Personalförmåner som boostar din vardag | Epassi, allt för att så många som möjligt skall kunna vända sig till oss för att få hjälp med ett förmånligare cykelköp.