ö

Cykelverkstad i Göteborg

Behöver din cykel lite kärlek? Välkomna till Göteborgs mest kompletta & kompetenta cykelverkstad som du hittar på Övre Husargatan 18-24 mittemot vår butik på Sveaplan.

Köper du en ny cykel av oss ingår det en efterjustering inom dom 6 första månaderna som kan lämnas in på dropin på måndagar alternativt bokas in på en ledig efterjusteringstid i onlinebokningen.

Hos oss hittar du Göteborgs bästa utbud av reservdelar och slitagedelar från Shimano, Sram, Fox, RockShox, Cane Creek, Öhlins, Muc Off mm.

Se prislista här

Cykelservice och reparation

Vi utför cykelservice på alla märken i vår cykelverkstad Göteborg så du måste absolut inte ha köpt cykeln av oss för att vara välkommen till vår verkstad.

Vi tillämpar tidsbokning på alla servicejobb på din cykel/dämpare året runt (boka i onlinebokningen nedan).

Har du inte möjlighet att besöka vår cykelverkstad i Göteborg så gör vi även gaffel/dämpar/dropperservice via post, för både privatpersoner och andra cykelbutiker.
Om det ska göras en vanlig/underhålls service så bokar du en fraktsedel nedan, om det är  något trasigt eller liknande så skicka gärna din fråga via mail på service@bikeplace.se  så återkommer vi med eventuellt pris och om det är möjligt att åtgärda samt att vi har reservdelar i lager.
Betalning sker via Swish när vi meddelat slutpris inkl frakt (200kr tur och retur) och då skickar vi varorna till närmaste DHL Servicepoint. Vi har som mål att du har dina nyservade produkter tillbaka efter 5-7 dagar efter din bokade tid eller när produkterna ankommit till oss. 

Vi är servicecenter för RockshoxFoxCane Creek och Öhlins.

Därtill så är vi ett Shimano Service Center och SRAM Service Point.

Vad gäller elcyklar servar vi och reparerar cyklar med motorer från Shimano & Bosch, Yamaha & Promovec

Välkommen att boka tid i onlinebokningen nedan, har du några övriga frågor eller funderingar hör av dig på telefon 031-126130 eller på service@bikeplace.se.

Våra öppettider i verkstaden är Mån-Fre 10-18, Lördagar under säsong 10-15

Välkommen