Vi som jobbar på BikePlace har en viktig sak gemensamt

vi älskar cyklar och allt som hör cykelsporten till

Erfarna cykelentusiaster


Vi brinner för god service och målsättningen är glasklar: att hjälpa alla kunder att hitta rätt så mycket vi bara kan oavsett om det gäller ett par skruvar eller en värstingcykel. Vi som jobbar i butiken heter Marcus & Andreas och har ett långt förflutet i cykelbranschen, vi började bägge två att arbeta med cyklar tidigt vilket idag gör att vi tillsammans har mer än 60 års erfarenhet från cykelbranschen.

Om oss


Vi har jobbat med mer eller mindre alla stora varumärken under åren men alltid följt vårt hjärta och nu är vi extra stolta över att återigen slå upp dörrarna till Bikeplace – Din nygamla lokala cykelbutik i hjärtat av Göteborg. Vi driver också den stora Trek butiken på Övre Husargatan där du även hittar vår serviceverkstad.

Göteborgs bästa cykelverkstad

Verkstaden är hjärtat i varje bra cykelbutik och vårt hjärta slår extra hårt i Göteborgs största och vi vågar lova bästa cykelverkstad. När du kliver in genom dörren där blir du omhändertagen av Jon, Stefan, Axel & Oscar som alltid med ett gott humör hjälper dig på bästa sätt. Vår verkstad hittar du mittemot butiken på Övre Husargatan.

Nishiki – En lokal stolthet

I vår cykelaffär finns även hybrid- och elcyklar från märket Nishiki som tillverkas här i Göteborg. Företaget grundades redan 1980 och besitter stor kunskap och erfarenhet.

Vi har även en stor mängd tillbehör från Bontrager, Shimano och andra kända varumärken. Du hittar allt från hjälmar, skor och hjul mm av bästa kvalitet. Du är självklart alltid välkommen in i vår cykelbutik för att prova ut din nya utrustning.

Vi hjälper dig

Välkommen!

/Från oss på Bikeplace